Asennus käynnissä: Adjutantin pysäköinti 270 autopaikkaa

Kerralla kuntoon: Sähköistetään kaikki paikat kerrallaan

Espoossa sijaitsevalla pysäköintinsä 6 taloyhtiötä jakavat 270 autopaikkaa, johon oli tarvetta löytää yhteinen, tulevaisuuskestävä latausratkaisu joka varmasti myös kattaa sekä lataustarpeet että turvallisuusvaatimukset.

Jokaisen yhtiön omassa sähköliittymässä ja pääkeskuksessa oli vapaata kapasiteettia käyttämättä ja parkkihallin sijanti on suoraan kaikkien yhtiöidein alapuolella, mikä mahdollisti reitin rakentamisen jokaisen yhtiön omaan sähköliittymästä.

Ratkaisu oli siis rakentaa 6 omaa pienempää latausverkostoa, 1 jokaiselle yhtiölle, kertoo Jonas Hägglund Korttelilataukselta.

– Samalla kuitenkin hanke toteutettiin yhteishankintana, mikä mahdollisti monta synergiaa, esimerkiksi yhteiset hätäseis-kytkennät ja yhteiset palvelut.

Latausasemat tarpeen mukaan

Uusi latausverkoston rakentaminen tarkoittaa Uuden latausverkoston rakentaminen tarkoittaa, että lataukselle rakennetaan kokonaan uusi verkosto. Asennus sisältää siis kaiken työn; pääkeskuksen muutostyöt, uudet latauskeskukset, kaikki kaapeloinnit ym. Kaikille paikoille asennetaan valmiuspaikka, johon tarpeen tulessa voi milloin tahansa liittää latausasema.

– Itse latausasemaa hankitaan jälkiasennuksena vasta tarpeen tulessa.

TIETOA LATAUKSESTA

Valmiuspaikkojen määrä: 270

Asemien lukumäärä: 50+

Latausteho: 22 kW

Operaattoripalvelu: Korttelilataus Täyspalvelu

Haluatko sinäkin asentaa latausasemat taloyhtiöllesi?

YHTEYSTIEDOT