Korttelilataus – yli 100 vuoden kokemus energiaratkaisuista

Korttelilataus Oy on syntynyt Raaseporin Energian ja N3M Powerin yhteistyössä kehitetyn sähköautojen lataukseen erikoistuneen palvelun kautta.

Yrityksillä on keskenään yli 100 vuoden kokemus sähköverkkojen ja -infrastruktuurin rakentamisesta. Molemmilla yrityksillä on pitkä kokemus latausasemien asentamisesta ja ylläpidosta Suomessa. Valitsemalla Korttelilatauksen voit olla varma, että työt tehdään tiedolla ja taidolla.

Asiantuntevat toimijat takaavat vankan kokemuksen ja laadukkaat palvelut.
Tunnemme sähkö- ja latausratkaisut, joten kerromme asiat miten ne ovat ja pidämme myös sen minkä sanomme!

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja sähköauton lataamiseen ja kaikkea suunnittelusta asennukseen sekä kokonaisvaltaisia palveluita taloyhtiöille, yrityksille ja yksityishenkilöille. Päätoiminta-alueemme on koko Länsi-Uusimaa.

Tehtävämme

Helpompi lataus – Kaikille osapuolille tarjotaan helpompi tapa investoida sähköautojen käyttöön ja lataukseen.

VisioMME

Jokainen sähköauto ladataan turvallisesti, varmasti ja tehokkaasti asianmukaisilla laitteilla.

Periaatteemme

Pyrimme olemaan Suomen luotettavin sähköautojen latauskumppani ja löydämme aina parhaan ratkaisun asiakkaillemme. Puhumme suoraan ja seisomme sanojemme takana!

Yrityksen omistajat

Raaseporin Energia on Länsi-Uusimaalainen energiayhtiö, joka on palvellut asiakkaitaan yli 110 vuoden ajan. Raaseporin Energian perustoimintaan kuuluvat kaukolämpö, sähköverkot ja sähkön myynti. Toimintaan kuuluu lisäksi aurinkopaneelien, LED-valaistuksen ja sähköautojen latauksen urakointi ja asennus.

N3M Groupin omistama N3M Power on vuonna 2006 perustettu moderni ja joustava sähkö- ja tietoverkkourakoitsija. Yritys suorittaa myös LED-valaistuksen suunnittelua ja asennusta sekä sähköautojen latausta. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Karjaalla, Lohjalla ja Porvoossa.

Karjaan Puhelin Oy on vuonna 1920 perustettu paikallinen puhelinyhtiö, jonka tavoitteena on tarjota alueella toimivat puhelinyhteydet. Asiakasomistettu yritys tarjoaa ICT-palveluita kuluttajille, yrityksille, yhteisöille ja operaattoreille. Vuodesta 2008 lähtien yhtiö on panostanut kuitupalveluihin ja kuituverkkojen rakentamiseen Raaseporissa, Hangossa, Inkoossa, Siuntiossa ja Kirkkonummella.