Meistä

Korttelilataus on Raaseporin Energian ja N3M Powerin yhteisesti kehittämä palvelu sähköautojen lataamiseen taloyhtiössä ja yrityksissä. Yhtiöt ovat pitkän linjan yhteiskunnan rakentajia, joilla on yli kuuden vuoden kokemus sähköautojen latauslaitteiden asennuksesta ja käytöstä Suomessa.

Raseborgs energi

Raaseporin Energia on läntisellä Uudellamaalla toimiva energiayhtiö, joka on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1909. Yhtiön palveluihin kuuluvat sähkön ja kaukolämmön tuotanto ja myynti sekä sähköverkkoliiketoiminta. Yhtiö toimittaa myös aurinkosähköjärjestelmiä, sähköautojen latauslaitteita sekä älykkäitä valaistuskokonaisuuksia avaimet käteen periaatteella.

N3M power

N3M Power on moderni ja joustava sähkö-, sekä tietoverkkojen ja valaistusten rakentaja. Yritys on perustettu 2006 ja työllistää tällä hetkellä noin 57 henkilöä. Meillä on toimipisteet Karjaalla, Lohjalla sekä Porvoossa. Päätuotteeseemme kuuluu myrskynkestävät ja modernit sähkö-, sekä ICT verkot, katu- ja aluevalaistus sekä suunnittelu. Palvelemme asiakkaitamme koko Etelä-Suomessa.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.