LATAA TYÖPAIKALLA

Lataa sähköauto työpäivän aikana

Sähköautojen määrä on nousussa ja hyvät latausmahdollisuudet ovat edellytys sähköautoilulle. Siksi on tärkeää pystyä lataamaan autoa työpäivän aikana.

Kotia lukuun ottamatta auto seisoo eniten työpaikalla. Se tekee työpaikasta oivallisen paikan ladata sähköautoasi. Autamme yritystäsi tarjoamaan latausmahdollisuuden, tätä myös työntekijäsi arvostavat.

husbolag_vara_losningar_banner

LATAUSVAIHTOEHTOJA TYÖPAIKALLE

Yrityksen mahdollisuuksista ja tarpeista riippuen tarjoamme erilaisia latausmahdollisuuksia työntekijöille.

TYÖSUHDE-ETU

Työnantaja tarjoaa latauksen työsuhde-etuna ja on vastuussa latauskustannuksista ja vähentää edun verotusarvon, 30 €/kk palkasta. Erillistä mittausta sähkönkulutuksesta ei tällöin tarvita.

AUTOMAATTINEN MAKSU

Yritys asentaa älylatausasemat mittareilla ja tunnistimilla, jotta toteutunut kulutus voidaan laskuttaa suoraan käyttäjältä.

VIRTA-LATAUSJÄRJESTELMÄ

Käyttämällä automaattista Virta latausjärjestelmää, lataus, mittaus ja maksu on automatisoitu ja erittäin vaivatonta sekä työnantajalle että käyttäjälle.

Annamme mielellämme vinkkejä ja suosituksia juuri teille sopivasta järjestelmästä.

ASIOITA JOTKA KANNATTAA OTTAA HUOMIOON KUN HALUTAAN TARJOTA LATAUSMAHDOLLISUUS TYÖPAIKALLA

TARVE KASVAA AJAN MITTAAN

Alusta saakka on tärkeää ajatella kokonaisuutta ja tulevaisuutta. Juuri nyt latausasemia ei välttämättä tarvita kuin muutama, mutta järjestelmä kannattaa suunnitella niin että sitä pystyy tarvittaessa laajentamaan täyttämään tulevaisuuden tarpeet.

KUKA SAA KÄYTTÄÄ LATAUSTA?

Onko latausmahdollisuus tarkoitettu ainoastaan työntekijöille vai saako sitä käyttää myös asiakkaat ja muut vieraat? Jos haluat tarjota latausta asiakkaille, suosittelemme Virta-yleisasemia, joista voit lukea tästä.

TÖISSÄ LATAAMINEN ON ETU

Yrityksen kustantaessa lataamisen, kyseessä on veronalainen luontaisetu. Jos lataus on työntekijälle maksullinen, on suoritettava mittaus ja laskutettava toteutunut kulutus käyttäjältä.

YHTEYSTIEDOT

Fredrik Björkqvist

Tekninen Asiantuntija