KUNNOLLINEN LATAUSASEMA ON FIKSU INVESTOINTI

Suosittelemme, että sähköauto ladataan aina tarkoituksenmukaisella latausasemalla, jossa on tyypin 2 pistorasiat. Latausasemaan investoiminen on viime kädessä edullinen turvallisuus- ja palovakuutus. Samalla saat sähköautostasi maksimaalisen hyödyn. Lataus on yksinkertaisesti turvallisempaa, tehokkaampaa ja sujuvampaa latausaseman avulla.

Miten latausaseman käyttö eroaa suoraan sähköverkosta lataamisesta?

Latausasema on rakennettu niin, että sähköautoja voi ladata sekä pienellä että suurella teholla ja ne soveltuvat pitkiin latausaikoihin. Tämä on tärkeää, kun auto on kytkettynä latauslaitteeseen ympäri vuorokauden. Latausasemassa on tarvittavat turvalaitteet, kuten vikavirtasuoja. Tarvittaessa voidaan asentaa lisälaitteita, kuten mittaus kuormanhallinta.

Toisin kuin latausasema, pistorasiaa ei ole tehty käytettäväksi pitkään (>2 tuntia). Pitkäaikainen käyttö aiheuttaa turvallisuus- ja palovaaran.

Yleisesti suositellaan, ettei sähköauton lataamiseen käytetä pistorasiaa, jos latauksen kesto on yli kaksi tuntia. Tämä koskee myös moottorinlämmittimen käyttöä latauksen aikana. SESKO ry suosittelee lataustehon rajoittamista 8 A:iin (1,8 kW), jos lataus tehdään pistorasiasta. Latausteho on tällöin kuusi kertaa hitaampi kuin tarkoituksenmukaista latausasemaa käytettäessä, jonka teho on 11 kW.

Korttelilataus käyttää markkinoiden parhaita latausasemia

Latausasemien merkin ja mallin valitsemme kohteen olosuhteiden ja asiakkaan toiveiden mukaan. Yhteistä asemillemme on, että ne ovat markkinoiden parhaita, erinomaisella hinta-laatusuhteella. Myymiämme merkkejä ja malleja olemme asentaneet ja käyttäneet jo vuosia.

Käyttämämme latausasemat

Garo GLB 22 kW (3x32A)

Tehokas latausasema erinomaisella hinta-, laatusuhteella. Asemaan on tarvittaessa mahdollista asentaa lisävarusteita, kuten kuormanhallinta tai kulutusmittari.

Charge AMPS Halo 11 kW (3×16 A)

Ainutlaatuinen latausasema, joka tarjoaa pientä ekstraa niin ulkoasultaan kuin teknisestikin. Mahdollisuus langattomaan kuormnahallinnan wifin kautta, sekä lisänä pistoke tavanomaiselle johdolle.

Alfen ICU EVE Mini 11 eller 22 kw

Laatu ja luotettavuus on tehnyt Alfenista myydyimmän asemamme. Soveltuu erityisesti kiinteistöihin, joissa on käytössä useampia asemia samanaikaisesti.

Innohome Charlie 22 kW (3×32 A)

Edullinen, kompakti, tehokas ja kotimainen latausasema, joka täyttää kodin peruslataustarpeet.