LATAUSPALVELUT TALOYHTIÖIHIN

Sinä lataat, me hoidamme loput

Sähköauton lataamisen vapaus taloyhtiössä.

Jotta sinä pääset helpommalla, me vastaamme kartoituksesta, suunnittelusta, sopivan ratkaisun löytämisestä ja asennuksesta.

Vain lataus jää sinulle, me hoidamme loput.

KORTTELILATAUS – KOKEMUS KÄYTÖSSÄSI

Etsitkö vielä oikeaa ratkaisua lataustarpeisiisi?


Tunnemme sähkö- ja latausratkaisut.

Valitsemalla Korttelilatauksen voit olla varma, että saat laadukkaat palvelut ja pitkän kokemuksemme tuoman vankan osaamisen latausasemien asentamisesta ja ylläpidosta Suomessa.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja sähköauton lataamiseen ja kaikkea suunnittelusta asennukseen sekä kokonaisvaltaisia palveluita taloyhtiöille. Päätoiminta-alueemme on koko Länsi-Uusimaa.

TALOYHTIÖILLE

Taloyhtiön latauspisteet
– ja naapurisopu säilyy

Ratkaiseva askel yhtiökokouksessa viihtyisän ja toimivan asuinyhteisön puolesta.

Usean latauspisteen taloyhtiö on onnellinen taloyhtiö
Onko taloyhtiönne latauspisteissä jonoa? Hanki riittävä määrä latauspisteitä.

Nykyaikainen taloyhtiö huomioi sähköautoilijat
Valmis latauspiste taloyhtiön asunnoissa on myyntivaltti.

ARA-tuki taloyhtiöille
Sähkölataukseen investoivia taloyhtiöitä tuetaan.

MIKSI VALITA KORTTELILATAUS

Korttelilataus on taloyhtiön luottokumppani

Korttelilataus on taloyhtiön hallituksen turva ja isännöitsijän luottokumppani.
Huolehdimme latauspuolesta kokonaisvaltaisesti.

HAASTE
RATKAISU
Latausratkaisut vievät osakkaiden ja hallituksen aikaa
Korttelilatauksen täyspalvelu ei kuormita taloyhtiötä
Kokemuksen puute sähköautojen latauksesta
24/7-asiakaspalvelu auttaa
Vastuu latauksesta taloyhtiöllä
Kokonaisvastuu Korttelilatauksella
Omalle taloyhtiölle sopivan ratkaisun löytäminen
Autamme parhaan ratkaisun valinnassa
Sitoutuminen arveluttaa
Ei määräaikaisia tai palvelukohtaisia sopimuksia
Latauksen turvallisuus askarruttaa
90 % latauksista tehdään kotona. Korttelilatauksen ratkaisu on turvallinen, vaivaton ja tehokas
Järjestelmän tietoturvallisuus huolettaa
Järjestelmä on ISO 27001-sertifioitu. Lataustiedot ja maksuliikenne on suojattu ja salattu

Varaa maksuton kartoitus

Varaa maksuton kartoitus sähköauton lataustarpeesta taloyhtiössäsi.

"*" näyttää pakolliset kentät

ASIAKASPALAUTE JA REFERENSSIT

Lue alta, miksi muut ovat valinneet Korttelilatauksen

MITÄ MUUTA HALUAISIT VIELÄ TIETÄÄ?

Usein esitetyt kysymykset

Tarjoamme erilaisia ratkaisuja kohteille asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Jos et etukäteen tiedä mitä etsit, on helpointa ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta niin autamme sinua pääsemään alkuun!

Voit ladata auton tavallisista seinäpistorasioista, mutta se ei kuitenkaan ole suositeltavaa, varsinkaan jos latauksen kesto on yli kaksi tuntia. Lataus tavallisesta pistorasiasta on tehotonta ja pahimmassa tapauksessa siinä piilee sähköturvallisuus- ja palovaara. Täyssähköauton lataaminen tavallisesta pistorasiasta tyhjästä täyteen voi kestää yli 36 tuntia. Hybridiauton lataaminen pistorasiasta kestää 6–10 tuntia.

Asennamme pääsääntöisesti 11–22 kW lataustehon asemia. Todellinen latausteho riippuu aseman asetuksista, käytettävissä olevasta tehosta ja tehonsäädöstä, auton kyvystä vastaanottaa lataus sekä auton akun lämpötilasta ja lataustasosta. Korttelilatauksen asemilla lataat tavallisesti tyhjän täyssähköauton täyteen 4–8 tunnissa ja tyhjän hybridin 3-6 tunnissa.

Riittävä latausteho riippuu monesta asiasta, lähinnä kuitenkin käyttäjän ajotottumuksista ja auton latausajasta. Suosittelemme, että käytät tarkoituksenmukaista latausasemaa, jonka latausteho on vähintään 16 A, jotta auto saa riittävästi virtaa.

Sähköauton lataus käyttää merkittävää lataustehoa ja sillä on monissa tapauksissa suurin yksittäinen teho kaikista kodin sähkölaitteista (usein kaksi kertaa suurempi kuin sähkösauna!). Siksi on tärkeää tarkistaa kiinteistön käytettävissä oleva teho ja tarvittaessa joko rajoittaa lataustehoa tai käyttää kuormanhallintaa. Tämä on erityisen tärkeää taloyhtiöissä, joissa useissa kodeissa on sama sähköjärjestelmä ja pääsulakkeet. Asunto-osakeyhtiöille asennamme tehonsäädön vakiovarusteena.

Voit ladata minkä tahansa hybridi- tai täyssähköauton kaikilla asemillamme. Latausaseman teho määrittää latausten maksimitehon (11–22 kW). Samalla asemalla voi ladata myös pienemmällä nopeudella. Siksi suosittelemme, että hankit tarkoituksenmukaisen latausaseman, joka toimii varmasti ja tehokkaasti sekä hybrideissä että täyssähköautoissa. Latausasemallasi on riittävä teho, vaikka vaihtaisit autoa.

Tarjoamme kahden vuoden takuun kaikille latausasemillemme ja asennuksillemme. Elinajanodote on huomattavasti pidempi (noin 10 vuotta). Käyttöikä riippuu myös asennuspaikasta ja käyttötavasta.

Jos lataat auton kotona (omakotitalo tai taloyhtiö), yleensä oletetaan, että auton lataaminen maksaa 13–14 c/kWh. Sähköauto kuluttaa keskimäärin enintään 20 kWh / 100 km ajokilometriä. Tämä tarkoittaa, että sähköautolla ajaminen maksaa kulutetussa energiassa noin 2,6 €/100 km.

YHTEYSTIEDOT

Asiantuntijamme opastavat valinnassa

Asiantuntijamme palvelevat yli tuhannen sähköistetyn autopaikan kokemuksella.

PYYDÄ TARJOUS