St. Laurence Golf

St Laurence Golfissa on yhdeksän latausasemaa:
“Meillä voisi olla kaksi kertaa enemmän”

Lohjalla sijaitsevalla St Laurence Golf Clubilla on 2 000 jäsentä. Lisäksi golfkentän 36-reikäisellä kentällä on vuosittain 55 000 starttia, joista noin 20 prosenttia on vieraspelaajia. Golfkentällä mailojaan heiluttelevia vierailijoita siis riittää.

– Monilla on nykyään sähkö- tai hybridiautoja, joten latausasemien tarve syntyi vähän kuin itsestään, Mecki Kåhre sanoo.

Kesällä 2021 johtokunta alkoi miettiä, voisiko se tarjota kävijöilleen sähköautojen latausta.

– Tämä oli strateginen valinta ja palvelu, jonka haluamme tarjota asiakkaillemme. Samalla haluamme tehdä oman osuutemme vihreässä siirtymässä.

Vierailtuaan muilla golfkentillä, joissa oli kahdesta neljään latausasemaa, Mecki päätti investoida yhdeksään asemaan Lohjalla. Useille eri toimittajille tehdyn tarjouskierroksen jälkeen hallitus valitsi Korttelilatauksen.

“Yritys on palveluhenkinen ja siihen on helppo ottaa yhteyttä, jos on kysyttävää.”

Koko prosessi kartoituksesta, sähkösuunnittelusta ja asennuksesta lähtien sujui erittäin sujuvasti. St Laurens Golf valitsi lisäpalveluna myös operaattoripalvelut, jolloin kaikki energiamittaus ja maksu tapahtuu Korttelilatauksen oman sovelluksen kautta. Operatiiviselle johdolle / golftoimistolle ei siis aiheudu mitään työtä.

– Ensimmäisellä kerralla asiakkaan täytyy ladata sovellus puhelimeen, mutta sen jälkeen se on kätevästi käsillä seuraavalla latauskerralla.

Sähkö- ja hybridiautojen määrän kasvaessa myös latausasemien tarve kasvaa

– Yhdeksän asemaa on tällä hetkellä liian vähän. Viikonloppuisin latausasemat ovat aina täynnä. Monet ihmiset tulevat tänne Helsingistä, ja jos on vähänkin kauempana kotoa, autoa on ladattava.

Latausasemat on suunniteltu ja sijoitettu niin, että latausasemien määrää on helppo lisätä tulevaisuudessa, sillä sähköautojen määrä on kasvanut ja infrastruktuuria on kehitettävä.

TIETOA LATAUKSESTA

Asemien lukumäärä: 9

Latausteho: 22 kW

Operaattoripalvelu: Korttelilataus Julkinen

Haluatko sinäkin asentaa latausasemat yrityksellesi?

YHTEYSTIEDOT