KORTTELILATAUS

Gör din laddning smidig och säker

Enkel elbilsladdning för hem, husbolag och företag

SKROLLA NER

HUSBOLAG

Våra tjänster för husbolag

Vi vill erbjuda husbolag ett så enkelt sätt som möjligt att investera i en trygg, effektiv och smidig laddning för elbilar.

Information för våra kunder

Här hittar du all information om hur du ska gå tillväga om ditt husbolag har ett aktivt helhetsavtal med Kvartersladdning eller om ni beställt laddstationer av oss.

Helhetslösningar för dig

Kvarterladdnings helhetstjänst finns till för husbolag som vill sköta laddningen rättvist, tryggt och effektivt, utan att det belastar bolaget.

FÖRETAG

Ladda på jobbet

Förutom vid hemmet är arbetsplatsen den plats där bilen står längst tid. Det gör arbetsplatsen till en ypperlig plats att ladda elbilen på.

Laddning för kunder

Då elbilarna blir allt vanligare har du en chans att ge dina kunder och samarbetspartners det lilla extra och erbjuda laddning av deras elbilar vid ditt företag.

Kostnad att ladda elbil

När man väl investerat i en elbil och en laddstation är driften mycket förmånlig, speciellt om man laddar elbilen hemma eller på jobbet.

EGNAHEMSHUS

Ladda hemma

Att ladda elbilen hemma med egen laddare är det mest kostnads- och tidseffektiva laddningsalternativet. För el- och brandsäkerhet är det dock viktigt att laddningen görs med korrekt utrustning!

Laddstationer

Vi erbjuder heltäckande och färdiga installationer för alla våra laddstationer och hjälper dig att hitta en laddstation som passar dina behov!

Smart effektreglering

Vare sig du laddar bilen hemma eller på jobbet är det viktigt att beakta elsystemets kapacitet och skydda fastighetetens huvudsäkringar. Med effektreglering kan du optimera elsystemet.

Om oss

Kvartersladdning Ab har vuxit fram från Raseborgs Energis och N3M Powers gemensamt utvecklade tjänst för laddning av elbilar.

Tillsammans har företagen över 100 års erfarenhet av byggande av elnät och -infrastruktur. Båda bolagen har även lång erfarenhet av att planera, installera och upprätthålla laddningsstationer i Finland. Genom att anlita Kvartersladdning kan du vara säker på arbetet utförs med kunskap och omsorg.

Aktuellt

Cirrantic sätter kvartersladdning på kartan

I samarbete med it-företaget Cirrantic har vi markerat ut våra laddstationer runtom i Finland. Vi hoppas att denna satsning kommer gynna alla elbilschaufförer.

Under det senaste året har vi samarbetat med it-företaget Cirrantic, för att på ett enkelt och smidigt sätt markera ut våra laddstationer runtom i Finland.

Nu hittas all relevant information om våra laddstationer i Google Maps, Apple Maps och i andra navigationssystem med hjälp av en enkel sökning.

Vi tackar Cirrantic för det fina samarbetet och hoppas att den nya funktionen kommer användas flitigt av alla laddningsentusiaster.

KONTAKT